Mine akvarier

Akvarier igen efter mange år.

De fleste har nok haft akvarie på et eller andet tidspunkt. Prøvet det og har haft nogen fisk der var sjove eller kønne at se på. Men så gik der måske sygdom i fiskene og de døde og planterne gik ud. Man satte akvariet på lofte eller i skuret, eller solgte det.

Jeg tror det er vigtigt at man sætter sig ind i tingene først, inden man impulskøber......og det gør vi nok alle.

Men nu er det dog meget nemmere at sætte sig ind i hvilke fisk og planter man gerne vil have. Og hvilke betingelser disse skal leve under. Gør man det får man virkelig nogetud af sine anstrengelser.

I dag kan vi google alt, og på Facebook findes der et hav af akvariegruppper, fiskegrupper hvor man kan få meget mere viden end nogensinde.

Vi havde akvarie får måske 20-30 år siden. Det startede med et selskabsakvarie som blev købt brugt. Når jeg tænker tilbage, var det faktisk noget af en succes. Men så besøgte jeg en der havde Malavi ciklider og de var da flotte. Det hele blev lavet om, jeg solgte mit flotte 125 liters selskabsakvarier og fik et større på 250 liter med flotte ciklider. Men ærlig talt, fiskene var flotte men det så ikke hyggeligt ud som det gamle........så der røg interessen.

Indtil deember 2015, hvor jeg så et smukt akvarier med masser af skønne planter og kun få fisk. Så jeg købte et lille brugt akvarie med kun planter og CO2 anlæg. Og planterne voksede, og det gjorde glæden og interessen også. En uge senere gik vi ud og købte et nyt akvarie som vi selv har bygget op med rødder, planter, sten og få fisk.  Og et godt CO2 anlæg. Og planterne vokser og bliver smukke, fiskene trives og nu har jeg tre vandplanter-haver i stuen der giver varmt lys i hjørnerne, liv og glæde.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.12 | 18:54

Ja, begge. Find dem evt. via min face Henriette Roberts (sesrobber) Jeg ringer lige til dem og fortæller du er interesseret. henriette.roberts@bbsyd.dk

...
04.12 | 18:23

Ok er de på face ?

...
04.12 | 00:38

Hej Henrik, husker dig godt. Eric og Scott bor hernede i Sønderjylland.

...
03.12 | 23:01

Hej jeg var en del sammen med Scott og Erik i sin tid
Flyttede til Sæby Nordjylland fra Terningen
Er tibage på øen nu og faldt over denne side. Henrik

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE